Disclaimer

Alle gegevens, die door u en anderen op deze website worden ingevuld, worden alleen gebruikt voor doeleinden aangaande de website www.profvoetballers.nl.

Om uw privacy te bewaren kan persoonlijke informatie en gevoelige informatie, zoals blessure geschiedenis, beperkt inzichtelijk gemaakt worden. Dat wil zeggen dat deze alleen in te zien zijn door de publiekgroepen, die u zelf aangeeft.

Eenmaal ingevoerde gegevens; zoals informatie over gespeelde wedstrijden, wedstrijdverslagen en spelerprestaties, zijn niet meer aan te passen nadat deze opgeslagen zijn in de geschiedenis database van de website www.profvoetballers.nl

Ondanks dat deze site met grote zorg is samengesteld en wordt onderhouden, bestaat de mogelijkheid dat de website onjuiste informatie bevat. Het is mogelijk om als niet geregistreerde bezoeker van profvoetballers.nl teksten op deze site te plaatsen. Het geval kan zich dus voordoen dat door derden geplaatste teksten, ondanks het feit dat ze regelmatig gecontroleerd en gefilterd worden, shockerend en/of beledigend overkomen.

De redactie van profvoetballers.nl, en anderen die aan het tot stand komen van deze site meewerken of hebben gewerkt, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie en de gevolgen van het gebruik van deze informatie door derden, in welke hoedanigheid ook.

© 2005 Profvoetballers.nl